Proizvođači & Proizvodi

R.CORK

ČEPOVI OD PLUTA

Vodeći Portugalski proizvođač plutenih čepova sa specifikacijama kvalitete za vina, šampanjce, maslinova ulja i alkoholna pića.

Što se tiče tiska Vašeg proizvoda ili tvrtke na plutenom čepu R.CORK. Tisak se vrši na dva načina, tiskom tinte i paljenjem. Vaš logo  je besplatan za naručene količine 5000 komada  i više  za tisak tintom, odnosno za logo paljenjem 10000  komada i više (odnosi se na svaku pojedinu vrstu čepa). Više o tehničkim specifikacijama proizvoda pročitajte ovdije.

Komletan cjenik je ovdje.

Posjeti stranicu

GAMBA - Drvene bačve

Ovdje, u Castell'Alferu d'Asti, u srcu Monferrata, obitelj Gamba je oduvijek s koljena na koljeno prenosila drevno umijeće izrade bačvi.

Već su se krajem stoljeća u obrtničkoj radionici izrađivale ovalne i okrugle bačve, pored barrique bačava i kaca, za Italiju i susjedne zemlje. Danas, Eugenio Gamba i njegov sin Mauro nastavljaju tradiciju izrade bačvi u novoj radionici nedaleko od one u kojoj se odvijala proizvodnja sve do 1991. godine. Stari laboratorij, u kojem vlada čudesna atmosfera koju može unijeti samo vrijeme, trenutno se koristi kao skladište za ogromne bačve izrađene isključivo po narudžbi. Strojevi i radni alati su odavno promijenjeni, proizvodnja se znatno povećala i tradicija je danas potpomognuta tehnologijom. Ali, to nije sve. Fabbrica botti Gamba je oduvijek za glavni cilj imala odabir najboljeg drveta koje će osigurati vrhunsku kvalitetu vina nakon odležavanja.

Posjeti stranicu

UNIMER

ORGANSKA, ORGANSKO-MINERALNA i BIO super gnojiva

Tjekom godina UNIMER je nagrađen za sve provedene napore kako bi postigli viziju tvrtke, također zahvaljujući sve većoj potpori znanstvenog svijeta i poboljšane svijesti Europske unije u korist organskih, organsko-mineralnih i bio gnojiva. Povjerenje naših kupaca koji su shvatili i podjelili naš dalekovidni pogled evolucije na tržištu, ogleda se danas u širokoj distribuciji UNIMER proizvoda koji uživaju dobre komentare i lojalnost talijanskih i stranih kupaca koji potvrđuju izvrsnu kvalitetu UNIMER gnojiva.

U mogućnosti smo odgovoriti na rastuće potrebe napredne poljoprivrede i budno motriti na zaštitu okoliša .

Detaljnije o tehničkim karakteristikama proizvoda možete pročitati ovdje.

Detaljnije o doziranju gnojiva pročitajte ovdje.

Neto cijene ovdje.

Posjeti stranicu

AMBROGIO - Robot

AMBROGIO ROBOT je automatska kosilica koja se skrbi o travnjaku potpuno samostalno i sigurno. Savršen je za one koji žele perfektan travnati pokrov.

PRAVA KOSILICA a ne samo jednostavni održavatelj Vašeg travnjaka. Noževi od nehrđajućeg čelika koji su osmišljeni kako bi se osigurala čista, brza i jednaka košnja bilo kakve vrste trave.

ROĐENI PENJAČ! Zahvaljujući kotačima sa dobrim prianjanjem (podržanim snažnim motorima i baterijama) u mogućnosti je suočiti se sa najtežim nagibima, do 55% za model L85.

AKO JE KIŠA? AMBROGIO ZNA ŠTO UČINITI! Kositi travu po kiši znači uništiti travnjak, zbog toga je robot opremljen senzorima, koji u slučaju kiše vraćaju kosilicu do stanice za punjenje na potrebno vrijeme.

KONCENTRIRANA MOĆ! Ambrogio koristi snažne litij-ionske baterije koje imaju 2-3 puta duže trajanje od standardnih Ni-Cd i Ni-Mh baterija, a također su manje i lakše.

MAKSIMALNE PERFORMANSE S POVJERENJEM! Ambrogio posjeduje CE certifikat i zadovoljava najstroža pravila međunarodne sigurnosti.

  • Zaštita za oštrice sprječava slučajni kontakt sa sustavom za rezanje.
  • Sigurnosni senzori zaustavljaju oštricu u slučaju podizanja robota.
  • "Push Stop" prekidač se nalazi na svim modelima, omogućava zaustavljanje stroja i sjekača u svakom trenutku.

DIZAJNIRAN DA TRAJE! Svaki detalj predstavlja inovativnu značajku: vrlo otporna plastika, robusnost kotača i strukture za pokriće travnjaka u  najmanjem vremenskom periodu  sa ciljem očuvanja stroja tokom vremena.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV! Ambrogio je u potpunosti električan, dakle NEMA ispuha! Zahvaljujući učinkovitom usitnjavanju,  stroj razdrobi travu koja ponovno pada po travnatom pokrovu i tako je hrani i čini još zelenijom i bujnijom.

Posjeti stranicu

NEMH2O - Robot

NEMH2O bez žični robot slobodno se kreče bez smetnji ili ograničenja, zahvaljujući „wireless“ tehnologiji.  On se puni samostalno u vodi  preko indukcije bez potrebe za bilo kakvom vanjskom intervencijom (jednom instaliran) može ostati u vodi tijekom cijele godine.

Posjeti stranicu

BOTTOS - Sijemena

BOTTOS je talijanska tvrtka i jedan od vodećih svijetskih proizvođača sijemena i gnojiva za travnjake.

Ima široku paletu proizvoda namijenjenim profesionalcima ali hobistima i amaterima.

Posjeti stranicu

PEDROLLO - Navodnjavanje

PEDROLLLO je tržišni lider vodenim pumpama u sektoru opskrbe vodom u cijelom svijetu. Kombinacija kvalitete, tehničke inovacije i vrijednosti.

Posjeti stranicu

IRRITEC - Navodnjavanje

Imamo rješenje navodnjavana za Vaše staklenike, plastenike, vinograde, maslinike te otvorena polja. Optimalno korištenje sustava za navodnjavanje postaje životno važno za poboljšanje kvalitete i kvantitete poljoprivrednih proizvoda, očuvanje ekosustava i ekonomičnije gospodarenje vodom .

Posjeti stranicu

HUNTER - Prskalice

HUNTER  navodnjavanje nudi  sustave za zalijevanje velikih i malih vrtova, parkova, sportskih objekata te javnih prostora. Pomoću programatora, statičnih, dinamičnih prskalica i ostalog materijala omogućava kvalitetno zalijevanje i ekonomično korištenje vode.

Posjeti stranicu

POLYPIPE ITALIA

POLYPIPEITALIA je respektabilan proizvođač armatura i ventila za sustave cijevi visokog pritiska u PVC, ABS PPH polyfusion materijala.

Posjeti stranicu